Foto: PR Amnesty Leiden

Amnesty Leiden vertoont ‘A small Act’ in Kijkhuis

Na alle meubelboulevards, eieren zoeken en andere leuke Paasactiviteiten, kan men morgenavond een zinvolle film bekijken, die Amnesty Leiden vertoont in het Kijkhuis. In het kader van ‘Movies that matter’ draait de indrukwekkende film ‘A small act’, die laat zien hoe een kleine daad een enorm effect kan hebben. Een Keniaans kind, dat gesponsord wordt, groeit uit tot een mensenrechtenadvocaat voor de Verenigde Naties en gaat opzoek naar de weldoener, die hem deze kans gaf. Een mooie, indrukwekkende film, de derde in de serie, die Amnesty Leiden brengt. Het volledige programma staat op www.leiden.amnesty.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×