Mening publiek gevraagd over Trafficosaurus Luminoso

Hoewel het Kunstuitschot Team (K.U.T.) niet meer bestaat, gaat voormalig lid van het K.U.T. Merijn Teringa door met het verrassen van de inwoners van de Sleutelstad en het gemeentebestuur. Afgelopen weekend plaatste Teringa een nieuwe, opvallende  beeldengroep op de rotonde bij het LUMC. Een eerder poging tot plaatsing van het kunstwerk in Leiderdorp mislukte. De kunstenaar roept de Leidenaren op om hun mening uit te brengen over deze nieuwe aanwinst, omdat volgens hem, al die besprekingen tussen ambtenaren alleen maar een hoop tijd, dus geld kosten. Hiermee wordt dan ook direct bepaald, of de beeldengroep door het publiek gewaardeerd wordt. Via twitter en facebook kan men zijn of haar mening geven. (Foto’s: Emile van Aelst)

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×