Vier jongeren vernielen auto op Nieuwe Beestenmarkt

In de nacht van zaterdag op zondag, rond 02.30 uur, heeft de politie vier jongeren aangehouden, die al fietsend andere fietsen omschopten, die tegen auto’s terecht kwamen. Één fiets gooiden ze daarna op de motorkap van een geparkeerde auto. Een getuige lichtte de politie in, die snel ter plaatse was en drie agressievelingen in de kraag pakte. Het betrof een 19-jarige Leidenaar en twee personen van 18 en 16 uit Hazerswoude-Rijndijk. De vierde persoon in de leeftijd van 18 jaar en eveneens afkomstig uit Hazerswoude-Rijndijk werd later bij zijn woning aangehouden. Het incident vond plaats aan de Nieuwe Beestenmarkt. De politie liet een briefje achter onder de ruiterwisser van de beschadigde auto met het verzoek contact op te nemen met de politie. Er is inmiddels aangifte gedaan.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×