Michael van Ofen Zonder titel Olieverf/linnen, foto: PR.

Internationaal georiënteerde tentoonstelling ‘The Works’ bij LUMC

In de galerie van het LUMC is van 12 mei tot en met 26 juni een selectie uit de internationaal georiënteerde collectie van ‘The Works’ te zien. De expositie is samengesteld door Jos van Merendonk, beeldend kunstenaar en Rik van Klink, longarts en tevens lid van de kunstcommissie van het LUMC. Zo’n 20 werken in diverse disciplines zijn geselecteerd uit de privécollectie van Van Klink en Van Merendonk. Deze twee vrienden kochten vaak vroegtijdig werken aan van toen nog jonge en veelbelovende kunstenaars. De collectie bevat zowel figuratief, als abstract werk van vooral hedendaagse kunstenaars. Meer info: www.lumc.nl/galerie

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×