Bewoner vastgebonden bij overval Nassaustraat

Bij een woningoverval in de Nassaustraat gisterochtend, hebben de indringers de bewoner vastgebonden achtergelaten. Pas na een half uur lukte het de 23-jarige Leidenaar de politie te waarschuwen. De overval vond rond 11.40 uur plaats en werd gepleegd door twee mannen, die de bewoner bedreigden met een wapen, voor ze hem vastbonden. Ze stalen een telefoon en auto. De overvallers waren beide getint. De ene was een wat kalende man met een lengte van ongeveer 1.80m. De ander had kort haar en was ongeveer 1.60m lang. De gestolen auto is een blauwe Seat Ibiza met het kenteken 44-GN-HN. De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen zich te melden via 0900-8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×