Bewoners Stevenshof in strijd tegen overgewicht

Bewoners van de Stevenshof kunnen de strijd aanbinden met hun overgewicht. Op vrijdag 13 mei start ActiVite Diëtetiek in de Stevenshof met de vijfdelige cursus `Op weg naar een gezonde leefstijl’. Deze cursus is bedoeld voor volwassenen met overgewicht die op een gezonde manier kilo’s kwijt willen raken. Onder intensieve en deskundige begeleiding van een diëtiste, fysiotherapeut en maatschappelijk werker werken de deelnemers zelf aan een gezonde leefstijl en leren ze hoe ze op gewicht kunnen blijven. Er is ruimte voor het uitwisselen van ervaringen. Belangstellenden kunnen zich tot maandag 9 mei opgeven via voeding.en.dieet@activite.nl. Met iedere deelnemer wordt voorafgaand aan de cursus een intakegesprek gevoerd.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×