‘Willis Ambassadors-actie’ voor Engels kathedraalorgel Hooglandse Kerk

1

De Stichting Cathedral Organ Leiden heeft een goede start gemaakt met haar ‘Willis Ambassadors-actie’ om een specifiek Engels kathedraalorgel (Father Willis-orgel) te kunnen realiseren ten tijde van het 700-jarig bestaan van de Hooglandse Kerk. Dat heugelijke feit vindt plaats in 2014 en er wordt hard gewerkt, mede ook door sponsorwerving, om het benodigde bedrag bij elkaar te krijgen. Elke ‘ambassador’ zegt een bedrag van € 2500 euro toe, dat gespreid te betalen is over een periode van vijf jaar en bovendien volledig aftrekbaar is van de belasting. Inmiddels hebben zich zo’n 30 ‘ambassadors’ aangemeld. Met de steun van 100 ‘Willis Ambassadors’ kan de bouw van het eerste deel van het orgel worden gerealiseerd. Zie voor meer informatie www.cathedralorgan.nl

Delen
Leiden Culinair

1 reactie

  1. Dhr. G. Havingha op

    Jakkes, zijn ze nog steeds met dat verschrikkelijke ding bezig?

    Er staat al een heel mooi prachtig historisch orgel in de Hooglandse kerk…

Over de auteur

Je bent nu offline