Alim Zulfiqar, foto: PR.

Concert jonge pianisten op Hogeschool Leiden

Een groep jonge pianisten verzorgt onder leiding van pianist en student Commerciële Economie Alim Zulfiqar, op donderdagavond 12 mei een pianorecital op de Hogeschool Leiden. Vorig jaar organiseerde Alim Zulfiqar voor de eerste keer een pianoconcert op school. Dat werd zo’n groot succes, dat besloten is het dit jaar nog eens te doen. Naast Alim Zulfiqar, nemen onder andere ook Marc van der Marel en Joost-Jan van Houten, beide winnaars van diverse pianoconcoursen en Quinty Baars (14), een jong talent dat al heeft deelgenomen aan o.a. het Steinway Concours en het Prinses Christina Concours, op 12 mei plaats achter de concertvleugel. Op het programma staan werken van componisten als Schubert, Chopin, Liszt en Rachmaninov. Het concert begint om 19.00 uur.
Kaarten zijn te bestellen via www.adagio.zulfiqar.nl

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×