Leerlingen Da Vinci aan de slag voor de Sleutels

Vier leerlingen van het Da Vinci College zijn vorige week aan de slag gegaan voor woningcorporatie de Sleutels. De vier liepen een maatschappelijke stage bij wijkbeheerders in Leiden-Noord en leerden zo wat het werk van corporaties inhoudt. De nadruk lag tijdens de stages vooral bij het verbeteren van deleefbaarheid in de wijken, in samenwerking met de bewoners. De bewoners in de omgeving van de Nieuwe Marnixstraat, Anna van Burenhof en Juliana van Stolberghof konden voorafgaand aan de stages aangeven of zij klussen in en om het huis hadden voor de stagiairs.

Aan die oproep werd gehoor gegeven, voor het viertal was er genoeg te doen. Zo kregen de bewoners hulp bij het inrichten van geveltuinen, en het opknappen van een binnentuin. De stage werd vrijdag feestelijk afgesloten met een borel, waarbij ook de bewoners en andere betrokkenen van de partij waren.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×