Witteman in nieuw provinciebestuur Flevoland

Vorige week werden, als laatste, in Flevoland de onderhandelingen afgerond voor een nieuw provinciebestuur. De Leidse oud-wethouder Marc Witteman blijft gedeputeerde en zal dus op zoek moeten naar een woning in die provincie. Witteman werd vorig jaar tussentijds benoemd als gedeputeerde en heeft de verkiezingsuitslag van maart dit jaar afgewacht, alvorens een beslissing te nemen om te verhuizen. Nu duidelijk is dat hij opnieuw in het College van Gedeputeerde Staten kan plaatsnemen, kan de verhuiswagen gebeld worden. Begin van de middag wordt het programma bekend gemaakt waarmee VVD, CDA en PvdA de komende jaren aan de slag gaan. Witteman wil er nog niks over kwijt: “Ik kan alleen zeggen dat er niks over de RGL instaat,” laat hij via twitter weten.

Advertentie

Geen categorie


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×