Toppers bij Leiden Chess Tournament

Aan het vijfde Leiden Chess Tournament doen schakers van formaat mee. Het toernooi begint met een minimatch tussen ‘de levende schaaklegende’ Jan Timman en `the Dutch Rising Star’ Anish Giri. De minimatch begint op donderdag 7 juli om 19.00 uur in het Leidse denksportcentrum aan de Robijnstraat. Het hoofdtoernooi duurt van vrijdag 8 juli tot en met zondag 17 juli. Onder de deelnemers bevinden zich onder andere de winnaar van vorig jaar grootmeester Predrag Nikolic (Bosnië & Herzegovina), voormalig Europees kampioen Sergey Tiviakov en de Leidse grootmeester Erik van den Doel. In totaal doen er meer dan 25 titelhouders uit 15 landen mee. Het programma van het toernooi staat op www.leidenchess.nl.

Advertentie

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×