Scholieren aan de slag voor Apparaten Circus Boerhaave

Zo’n 2.000 leerlingen van Leidse basisscholen zijn de afgelopen tijd druk aan het knutselen gegaan. Samen met onderwijsassistenten van ROC Leiden en de Stichting Technolab, bouwden ze 1.000 automaten, die met één druk op de knop tot leven komen. Alle creaties zijn te zien op de door het Da Vinci College gebouwde website www.technolableiden.nl/apparaten-circus. De 250 mooiste en bijzonderste apparaten zijn bovendien vanaf donderdag 19 mei te zien in het Apparaten Circus van Museum Boerhaave. Apparaten Circus Boerhaave sluit aan bij de grote expositie Circus Boerhaave, die op dit moment in het museum te zien is. De hoofdrol in Circus Boerhaave spelen de automaten van het Engelse Cabaret Mechanical Theatre, die voor het eerst te zien zijn in Nederland.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×