Dikke Bandenrace voor de jeugd

De Leidse Ren en Toervereniging Swift organiseert op woensdagmiddag 25 mei een Dikke Bandenrace voor kinderen. Jongens en meisjes van 7 tot 13 jaar strijden op hun eigen fiets om de kampioenstitels. De wedstrijden worden gehouden op een veilig en afgesloten parcours in Park de Bult. Er wordt gestart in 3 leeftijdscategorieën. Er zijn aparte groepen voor jongens en meisjes. De wedstrijden duren ongeveer 10 minuten voor de jongste en 15 minuten voor de oudste groep. Racefietsen zijn niet toegestaan. In verband met de veiligheid krijgen alle deelnemers een helm. De inschrijving is woensdag 25 mei vanaf 13.00 uur in het clubhuis van Swift aan Willem vd Madeweg 1.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×