Camera’s tegen agressie naar medewerkers Stadsbouwhuis

In en om het Stadsbouwhuis zijn camera’s geplaatst, die het geweld en de agressie tegen de medewerkers en gemeentelijke eigendommenmoeten tegengaan. De camera’s hangen in de voor het publiek toegankelijke ruimtes op de begane grond, en buiten, bij de personeelsingang. De camera’s zijn zichtbaar opgesteld en maken gedurende de openingstijden beeldopnamen. Er wordt geen geluid opgenomen. Deze maatregel is een gevolg van de gemeentelijke beleidsnota “Aanpak van agressie en geweld tegen medewerkers en bestuurders van de gemeente Leiden”.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×