Carrièredag mbo'ers en vmbo'ers

Voor mbo’ers en vmbo’ers die nog niet weten welke opleiding zij volgend jaar willen gaan volgen, organiseert het ROC leiden aanstaande donderdag een carrièredag. Deze dag, die de naam Live Your Dream heeft meegekregen, wordt georganiseerd door negen studenten van de opleiding Marketing & Communicatie. De bezoekers kunnen deelnemen aan workshops, een beroepentestdoen, of hun ondernemerschap laten testen. De opleidingen die zich presenteren, worden allemaal vergezeld door een bedrijf, zodat bezoekers kunnen zien waar ze na de opleiding terecht kunnen komen en wat ze van het dagelijkse werk kunnen verwachten.

De dag vindt plaats in De Stal aan Darwinweg 1 op het Bio Science Park en duurt van 11.30 tot 18.00 uur.

Wie verhinderd is, of liever een vestiging van het ROC zelf bezoekt, is op vrijdagochtend 27 mei tussen 09.00 en 12.00 uur welkom op de inloopochtend, waaraan alle vestigingen deelnemen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×