Loek Heskes en zijn vrouw Irene, die de foto's van het boekje heeft verzorgd, bij de presentatie, foto: Jacqueline Borg.

Lezing en wandeling met Loek Heskes

Aanstaande zondag verzorgt Loek Heskes een lezing en een wandeling. In april verscheen zijn wandelgids `Wandelen buiten de binnenstad van Leiden’ met daarin tien wandelingen. Zondag om 13.00 uur vertelt Loek Heskes bij boekhandel Selexyz Kooyker wat meer over de achtergronden van de verschillende wandelingen uit het boekje. Daarna maakt hij met de aanwezigen één van de beschreven wandelingen. Deelname is gratis. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, is aanmelden noodzakelijk. Dat kan via klantenservice.kooyker@selexyz.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×