Politie zoekt getuigen mishandeling tweetal met hond

De politie wil graag spreken met getuigen van de mishandeling van twee Leidenaars met een hond. De 24-jarige man en vrouw liepen rond 23.30 uur met hun aangelijnde hond in het park tussen het Korte Vlietpad en de Johan Wagenaarlaan en kwamen daar een man tegen die met twee grote, niet aangelijnde honden liep. Die honden vielen de hond van het stel aan, waarop de vrouw haar viervoeter wilde verdedigen en één van de twee honden een schop gaf. De eigenaar pikte dat niet en sloeg de Leidse in haar gezicht. De 24-jarige man, liep daarop naar de onbekende toe en moest ook een klap in zijn gezicht inkasseren. Daarna liep de man verder richting de Korte Vlietweg en de Haagweg. Hij droeg een pet, had een sik en was ongeveer 30 jaar. De honden waren groot en leken op boxers. Eén van de honden had een wit met zwarte vacht en een rossige neus. De man en vrouw zijn voor controle naar het ziekenhuis gegaan. De hond is naar de dierenarts gebracht.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×