Xeniadag bij LVC

Op zaterdag 18 juni vindt in het LVC de Xeniadag 2011 plaats. Doel van deze dag, die bol van de activiteiten en optredens staat, is het onder de aandacht brengen van Stichting Xenia Hospice, dat volgend jaar de deuren hoopt te openen aan de Kloosterpoort. Xenia zal zich daar gaan richten op de begeleiding van jongeren en jongvolwassenen met een levensbedreigende ziekte.

De Xeniadag begint om 13.00 uur met een Outletmarkt, verzorgd door winkeliers van de Haarlemmerstraat en Breestraat, die tegen gereduceerde prijzen hun koopwaar aanbieden. De opbrengst gaat naar Xenia. Vanaf 14.00 uur zijn er in de stadstuin tussen het LVC en de stadsgehoorzaal, allerlei optredens, exposities en voordrachten. Het publiek kan onder andere luisteren naar de Rotterdamse (indie-rock) band, Joshua Woods en het Leidse Improvisatie / Freejazz collectief AFZB.

Om 20:00 begint het avond programma, waaraan onder andere Diona Fox and her Ragdolls, Roos Jonker en Closing Spring hun medewerking verlenen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×