CliniClown op bezoek in Diaconessenhuis, foto: PR.

CliniClown en speelkoffer bij Diaconessenhuis

Kinderen die in het Diaconessenhuis verblijven, kunnen sinds kort bezoek van een CliniClown verwachten. De clown genaamd Tas, is om de week op maandagochtend aanwezig en brengt een bezoek aan de patiëntjes die dat leuk vinden. Wanneer het op de kinderafdeling rustig is, bezoekt Tas ook de polikliniek kindergeneeskunde of oogheelkunde. Ook als de clown er niet is, is er voor de jonge patiënten wat afleiding. Het Diac beschikt sinds kort over een CliniClown-speelkoffer. Deze grote koffer die in de speelkamer staat, bevat laatjes vol leuke verrassingen, zoals een clownsorkest, een interactieve lachspiegel, filmpjes en spellen.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×