‘Dichters op Terrassen’ in Leids stadscentrum

Vanmiddag vond het evenement ‘Dichters op Terrassen’ weer plaats, georganiseerd door het Leids Dichtersgilde in het kader van de Cultuurmaand Leiden. Bezoekers van de terrassen aan de Nieuwe Rijn, Burgsteeg/Van der Sterrepad, Vismarkt en Botermarkt, konden luisteren naar gedichten van Stadsdichter en Co, ofwel de Leidse stadsdichter Jaap Montagne en Martin Aart de Jong, Pink Meltzer en Egon Snelders; de Nederlands Kampioen Slam Poetry 2009, Ellen Deckwitz, dichter en slammer Pom Woff en het stereo dichtend damesduo Kila&Babsi. Het PStheater zorgde voor muzikale afwisseling.
(Pom Woff in actie, foto: Jacqueline Borg)

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×