Politie zoekt getuigen conflict

De politie zoekt getuigen van een conflict dat zich gistermiddag op de Dijkstraat afspeelde. Toen een 43-jarige Leidenaar rond 15.40 zijn dochter van school haalde en zag dat de ketting van haar fiets er af lag, wilde hij die repareren. Hij zette zijn eigen fiets op de stoep en ging aan de slag. Volgens hem gooide een jongere manzijn fiets vervolgens om, en begon hem te bedreigen met een stok. De man zou hem zelfs met een hockeystick geslagen hebben. De gewaarschuwde politie hield een 22-jarige Leidenaar aan. Deze verklaarde dat de fiets was omgevallen toen hij hem opzij wilde zetten omdat hij in de weg stond. Volgens deze verdachte ontstond er daarna onenigheid, waarbij hij door de 43-jarige geduwd werd en op de grond viel. Hij ontkent een hockeystick te hebben gebruikt. De politie onderzoekt het voorval en vraagt getuigen zich te melden via 0900-8844.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×