Foto: PR.

Openluchtbioscoop tijdens Summer Special Leids Filmfestival

Evenals voorgaande jaren wordt het Pieterskerkplein weer omgetoverd tot een grote openluchtbioscoop tijdens de Summer Special van het Leids Film Festival. Thema deze keer is Spanje en op het gratis programma staan de films: Tapas op 16 juni, Volver op 17 juni en El laberinto del fauno op 18 juni. De films starten om 22.30 uur. De plaatsen zijn beperkt, dus ruim van te voren aanwezig zijn is een aanrader; een eigen stoel meenemen kan natuurlijk ook! De Pieterskerk verzorgt weer een drankje aan de bar voor het dorstige publiek. In het kader van de Cine Español staat deze keer de ‘Cava’ koud.

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×