Verdachten van mishandeling aangehouden

Afgelopen donderdag en vrijdag, heeft de politie vier Leiderdorpers van 19, 20 (2) en 21 jaar aangehouden op verdenking van mishandeling van een 22-jarige plaatsgenoot en zijn 18-jarige vriendin. Het incident vond plaats op 1 januari. De 22-jarige Leiderdorper en zijn vriendin liepen over de Buitenhoflaan toen ze vier personen passeerden. Een van hen maakte een opmerking over de vriendin, waarop een woordenwisseling ontstond. Dit liep helemaal uit de hand en de jongeman en zijn vriendin werden hierbij geslagen. Daarna werden ze achtervolgd door het viertal op brommers. Omdat de twee slachtoffers inmiddels versterking hadden gekregen, haakten de belagers af en gingen naar huis om bewapend met messen weer terug te komen

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×