‘Verloren Jaren’ wegens succes herhaald

Het GGZ Informatiepunt herhaalt De film `Verloren Jaren’ vanwege de grote belangstelling volgende week maandag. Net als de vorige keer, zal ook nu Filmmaker en ervaringsdeskundige Bas Labruyère bij de voorstelling aanwezig zijn, om na afloop vragen van de kijkers te beantwoorden. De film is gebaseerd op ervaringen van Bas Labruyère. De 35-jarige regisseur heeft de ziekte schizofrenie en heeft te kampen gehad met psychosen. Pas na drie jaar liet hij zich opnemen in een psychiatrische kliniek. Na zijn herstel schreef hij een brief om zijn ervaringen met zijn familie en vrienden te delen. Gestimuleerd door zijn behandelaar, besloot hij die brief te verfilmen.

De voorstelling begint op 20 juni om 19.30 uur in het GGZ Informatiepunt aan Rapenburg 48. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, is vooraf aanmelden gewenst. Dit kan via info@ggz-informatiepunt.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×