Samenwerking Velvet Music met Leidse Stadspodia van start met prijsuitreiking

Velvet Music Leiden, Stadsgehoorzaal Leiden en de Leidse Schouwburg zijn een exclusief samenwerkingsverband aangegaan. Een voorproefje werd al gegeven tijdens het miniconcert van de fameuze 10CC in de platenzaak op 16 april jl. Dezelfde avond speelde de band in de Grote Zaal van de Stadsgehoorzaal. Afgelopen vrijdag werd de samenwerking bezegeld met een prijsuitreiking van de Velvet cd-cheque aan de heer en mevrouw Van der Hout uit Rijnsburg, die meer dan vier klassieke concerten geboekt hadden bij de Leidse Stadspodia. Bart van Mossel, algemeen directeur van Stadspodia Leiden en Mark Siera, mede-eigenaar van Velvet Music Leiden reikten de prijs uit. (Foto: Vincent Schoonderwaldt)

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×