Gezellige markt op Kooiplein

Het ietwat drukkende weer gaf de gezellige markt afgelopen middag op het Kooiplein nog een extra tropisch tintje. Wethouder Pieter van Woensel hield een praatje, waarin hij de toekomst van het plein als bruisend hart van Leiden-Noord aanhaalde. Naast Van Woensel legden de directeuren van de Sleutels en Proper-Stok de ontwikkelplannen voor het Kooiplein uit. Behalve allerlei informatiekraampjes, waarin onder andere die toekomstvisie op foto’s en maquettes te zien was, werden er vooral veel nieuwe en oude leuke spulletjes verkocht. Op de verschillende terrasjes was het goed toeven en de kinderen werden vrolijk vermaakt vanaf het podium of konden knutselen aan een van de grote tafels. (Foto’s: Jacqueline Borg)

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×