Ruim 50 genomineerden voor Rabobank Wensenfonds

De jury van het Rabobank Wensenfonds heeft 53 van de ingezonden wensen genomineerd voor de publieksjurering. Daarbij keek de zevenkoppige jury, bestaande uit verschillende maatschappelijke organisaties in Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest, naar de originaliteit van het idee, de mate van algemeen maatschappelijk belang, de invloed die de wens heeft op de gemeenschap van Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest, het aantal mensen dat baat heeft bij de wens en de haalbaarheid in tijd en geld. Via www.rabobankwensenfonds.nl kunnen inwoners van Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest hun stem uitbrengen op de wensen die hen het meest aanspreken. Per wijk worden de wensen met de meeste stemmen vervuld. Welke wensen dat zijn, wordt in september bekendgemaakt.

Onder de genomineerde wensen bevinden zich onder andere een dagje uit voor de Parkinson Patiëntenvereniging Leiden, een duofiets voor Zorgcentrum Roomburgh, nesten en flyers voor de Hortus, stoelen en tafels voor de Leidse Reddingsbrigade, nieuwe schoenen voor Show- en Marchingband Amigo, medailles voor de Stichting Elfstegentocht Leiden, en lesmaterialen voor de educatieve voorziening van het LUMC.

Advertentie

Leiden Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×