Studenten ROC Leiden ontvangen gasten Leiden Culinair

Tijdens Leiden Culinair, dat vanavond van start gaat, exploiteren studenten van verschillende ROC opleidingen het ROC Leiden-restaurant en runnen de VIP-tent. Ook in de megabar, waar naar verwachting zo’n 8000 liter bier geschonken zal worden, staan de studenten ‘hun mannetje’ achter de tap. Studenten van de Hotelschool Leiden zullen de gasten aan tafel bedienen en studenten van de opleidingen Facilitaire Dienstverlening en Orde en Veiligheid zorgen voor logistieke begeleiding en beveiliging om het culinaire festival soepel te laten verlopen. Leiden Culinair vindt plaats van 23 tot en met 26 juni en vormt een uitstekende leerschool voor de studenten van allerlei richtingen van ROC Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×