John van der Willik geridderd

John van der Willik, directeur van het cluster Techniek van de Hogeschool Leiden en het Middelbaar Laboratorium Onderwijs van het ROC Leiden, is gistermiddag benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. De plechtigheid vond plaats tijdens de Lustrumparade van de jarige Hogeschool.

De nu 60-jarige Van der Willik is van huis uit bioloog. Vanaf 1978 is hij werkzaam bij de Hogeschool Leiden en de voorgangers daarvan. Hij begon als docent, groeide door naar de functie van adjunct-directeur om vervolgens via de functie van afdelingsmanager in 1991 benoemd te worden tot directeur van de afdeling Hoger Laboratorium Onderwijs. Sinds 2002 is van der Willik ook directeur van het cluster Techniek waarin naast de laboratoriumopleiding ook de informaticaopleidingen zijn ondergebracht. Mede door zijn toedoen heeft de Hogeschool enkele lectoraten van de grond gekregen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×