Orgelpromenade Henk Verhoef met Racquet, Sweelinck, Couperin en Stanley

Morgen verzorgt organist Henk Verhoef de Orgelpromenade in de Hooglandse Kerk. Op het gevarieerde programma staan werken van Racquet, Sweelinck, Couperin en Stanley. De promenade begint om 13.30 uur en de toegang is vrij.

Verhoef studeerde orgel in Amsterdam en Parijs. In Amsterdam is hij organist van de Oude Kerk, organist en beiaardier van de Vrije Universiteit en docent aan het conservatorium. Bij restauraties van historische orgels treedt hij op als adviseur. Verder leidt Verhoef het koor Camerata Oude Kerk, is hij docent aan de Nederlandse Beiaardschool in Amersfoort en is hij stadsbeiaardier van Woerden en Monnickendam.   

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×