Twee Smiley’s voor Diaconessenhuis

Het Diaconessenhuis heeft twee Smiley’s behaald en kon dinsdag de bijbehorende vlag hijsen. De Smiley is het keurmerk van Stichting Kind en Ziekenhuis, en staat voor kindvriendelijkheid. Ziekenhuizen die zich positief onderscheiden in hun zorg voor kinderen, kunnen in aanmerking komen voor een Smiley. Voor het toekennen van dit kwaliteitskeurmerk, kijkt de stichting naar de zorg op de kinderafdeling, de zorg in dagbehandeling en de zorg op de kraamafdeling. Voor elk van deze drie punten, kan het ziekenhuis een Smiley krijgen. Het Diac kreeg een Smiley voor de kinderafdeling en de dagbehandeling. Voor de zorg op de kraamafdeling kon nog geen Smiley worden uitgedeeld.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×