‘De–Passages V’ in galerie LUMC

In de galerie van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) is vanaf 7 juli tot en met 21 augustus de vijfde editie van de nomadische tentoonstellingenreeks De-Passages te zien. Deze rondreizende tentoonstelling is een initiatief van de kunstenaars Ronald Ruseler, Frans Boomsma en C.A Wertheim. Sinds 2001 organiseren zij op diverse locaties in Nederland tentoonstellingen met een wisselende groep kunstenaars. Het LUMC stelt deze zomer haar galerie beschikbaar voor hun vijfde editie, waaraan de volgende kunstenaars meewerken: Frans Boomsma – Margreet Bouman – Koen Ebeling Koning – Esther Jiskoot – Cees Krijnen – Fons van Laar – Ronald Ruseler – Gé-Karel van der Sterren – Joop Stoop – C.A. Wertheim.
Meer info: www.galeries.nl

Advertentie

Cultuur


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×