Prijsuitreiking tuinenwedstrijd de Sleutels

Morgen vindt bij tuincentrum Intratuin in Voorschoten de prijsuitreiking van de tuinenwedstrijd van de Sleutels plaats. Huurders van woningen van de Sleutels in Leiden en Voorschoten, konden vorige maand foto’s van hun tuin of balkon insturen. Per wijk was er een jury opgericht, bestaande uit een hovenier, bewoners en medewerkers van de Sleutels. De afgelopen dagen bezochten de juryleden alle deelnemende tuinen en balkons in hun wijk en selecteerden drie winnaars. Morgenochtend om 11 uur worden de prijzen uitgereikt. Voor iedere wijk is er een eerste, tweede en een derde prijs, bestaande uit cadeaubonnen van Intratuin. Naast de drie prijzen per wijk, is er ook een hoofdprijs voor de allermooiste tuin of het allermooiste balkon. Die prijs bestaat uit een luxe barbecue.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×