VLOED, totaaltheater op Noordwijks strand

Het strand van Noordwijk is tot en met aanstaande zondag het toneel van de muziektheatervoorstelling ‘VLOED-in het spoor van Adriana’. De voorstelling vertelt het verhaal van een hedendaagse jonge vrouw die volledig in de ban raakt van de door Susan Smit beschreven liefdesgeschiedenis van Adriana van Konijnenburg, die zich afspeelt rond 1900. Het is een meeslepend verhaal over tijdloze dilemma’s bij de keuze tussen hart en verstand. De voorstelling zit vol zang, dans, poëzie en videokunst. De regie is in handen van Martine Zeeman en de muzikale leiding wordt verzorgd door Herma van Piekeren. Meer info en reserveren van kaarten: www.kunstklank.nl of telefonisch via 071-3613073. (Foto’s: Emile van Aelst)

Cultuur Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×