23 brom- en snorfietsers bekeurd

Bij een brom- en snorfietscontrole, die gisterochtend werd gehouden aan de Lammenschansweg, werden 23 bekeuringen uitgeschreven. Motorrijders van de politie haalden de brom- en snorfietsen van de weg en brachten hen naar de controlelocatie. De politie controleerde of de brom- of snorfiets niet was opgevoerd, of de papieren in orde waren en of de spiegels goed waren. Daarna controleerde de RDW het voertuig op technische aspecten als de reflectie en speling op de achterwielophanging. Er werden 50 voertuigen gecontroleerd, dus met bijna de helft hiervan was iets mis. Bovendien ontdekten de agenten twee snorfietsen, die van diefstal afkomstig bleken te zijn.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×