Foto: PR.

Veel te beleven bij Stoomtrein Valkenburgse Meer”

Bij Stoomtrein Valkenburgse Meer is veel te beleven, ook in de zomervakantie. Er staat allerlei materieel, dat tot vijftig jaar geleden niet was weg te denken bij de aanleg van wegen dijken en kanalen en bij de tuinbouw, turfwinning en de steenfabrieken. In en om het museum staan tientallen gepensioneerde stoom- en motorlocomotieven. Kinderen mogen het materieel voorzichtig aanraken. Ook kunnen ze zich uitleven met een houten treinbaan en elektrische trein. Wie zelf eens een ritje wil maken, kan op dinsdag, donderdag en in het weekend instappen in een stoom- of dieseltrein, die een rondje langs het meer rijdt. Meer informatie over de openings- en vertrektijden staat op www.smalspoormuseum.nl

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×