"Wezen" door Marja Selier,, foto: PR.

‘Even over vieren’ richt spotlight op Marja Selier

In een speciale nieuwsbrief met de titel ‘Even over vieren’ belicht Galerie Petit Port in de Leidse Herenstraat vier keer per jaar een exposerende kunstenaar. De nieuwsbrief geeft informatie en achtergronden over de betreffende kunstenaar. Van 25 juli tot en met 29 augustus is het werk te zien van de Leidse kunstenaar Marja Selier, dat in twee delen in de etalage gepresenteerd wordt. Selier was zeven jaar geleden de eerste exposant in deze galerie en luidt hiermee de volgende periode van zeven jaar in. Selier (1957) volgde haar opleiding aan Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Zij exposeerde in binnen- en buitenland en verzorgt kunstprojecten en workshops op basis- en middelbare scholen. Selier is geïnspireerd door oude meesters en klassiek vakmanschap.

Het eerste deel van de expositie zal tot en met 15 augustus te zien zijn, met een speciale openstelling op 13 augustus van 13.00 – 16.00 uur. Het tweede deel van de expositie, is te zien van 15 augustus tot en met 29 augustus.

Meer info:www.pp44.net

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×