Jongerenvertegenwoordiger door VN gezocht

De Verenigde Naties zijn op zoek naar een jongerenvertegenwoordiger, die zich kandidaat wil stellen voor een tweejarige functie bij de VN. Tot 12 september hebben gegadigden tussen de 18 en 25 jaar de mogelijkheid om zich op te geven via www.dewereldvandevn.nl Daarna krijgen de geselecteerde kandidaten de kans om campagne te voeren. De winnaar wordt uitgeroepen op 23 oktober tijdens UN&me, aan de vooravond van de verjaardag van de Verenigde Naties. De nieuwe VN-jongerenvertegenwoordiger volgt Elsa van de Loo op, die de afgelopen twee jaar haar internationale carrière hiermee is begonnen. Van de Loo: “Als VN jongerenvertegenwoordiger doe je zo veel ervaring op. En hoe geweldig is het dat jij de stem van de Nederlandse jongeren kan laten horen bij de VN. Ik heb er destijds geen twee keer over gedacht en mij gelijk aangemeld.”

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×