Foto: Emile van Aelst.

Schipholweg en Flemingstraat weer open!

Met ingang van gisterenmiddag zijn de Schipholweg en de Flemingstraat weer aangesloten op de Willem de Zwijgerlaan. Hiermee is een belangrijk onderdeel van fase 3 van de herinrichting van de Willem de Zwijgerlaan afgerond. Ondanks de slechte weersomstandigheden van de afgelopen maand, is er met man en macht gewerkt om binnen de termijn van vier weken te blijven. De wegwerkers zijn nu met vakantie om vanaf 22 augustus het werk weer te hervatten. Dan vinden afrondende werkzaamheden plaats aan de fietspaden.

De actuele verkeerssituatie en informatie over de werkzaamheden is te vinden op www.leiden.nl/willemdezwijgerlaan

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×