Eerste Leidse 'Zomer Buikdans Festival' groot succes!

Maar liefst drie dagen lang konden liefhebbers en geïnteresseerden genieten van het ‘International Summer Bellydance Festival’ dat voor de eerste keer plaatsvond in de Sleutelstad. De Leids-Armeense Anusch Alawerdian die het festival organiseerde, kijkt tevreden terug op haar primeur. Het wervelende galafeest in de Stadsgehoorzaal was een groot succes, evenals de diverse workshops, shows en presentaties. De afsluiting, gisteravond in InCasa was wat rustig, maar ondanks dat een spetterend eindfeest met de ‘Miss Summer Bellydance competitie’, een oosterse bazaar, de Turkse DJ Sertan en de Marokkaanse zanger Ramy Lapache. Izida uit Duitsland sleepte de eerste prijs in de wacht en gaf nog een mooie show weg aan het eind van de voorstellingen. (Foto’s: Jacqueline Borg)

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×