Groepstentoonstelling ‘Natuur’ geopend door Leo van den Ende

Gistermiddag opende Leo van den Ende onder grote belangstelling de groepstentoonstelling ‘Natuur’ van de Leidsche Mondialen in het Kunstcafé de Galerie. Van den Ende, die bekend is van zijn Panorama Bollenstreek, zei blij te zijn met zoveel aandacht voor de natuur als onderwerp en gaf aan verrast te zijn door de grote variëteit van het werk door de 26 deelnemende Leidse kunstenaars. Het geëxposeerde werk loopt uiteen van tekeningen, schilderijen, keramiek, foto’s, grafiek tot beeldhouwkunst. De expositie loopt tot en met 30 september. Meer info en openingstijden: www.kunstcafedegalerie.nl
(Leo van den Ende tijdens de opening van de tentoonstelling, foto’s: Emile van Aelst)

Cultuur Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×