Vrouw jaagt belager weg

Een 23-jarige Leidse heeft door te trappen en te gillen een belager weg weten te jagen. De vrouw liep rond 23.50 uur over het Evertsenpad richting de brug naar het Utrechtse Jaagpad, met haar mobieltje in de hand. Op weg naar de brug, passeerde ze een man. Eenmaal op de brug, hoorde ze de man achter haar aan rennen. Ze draaide zich om en werd meerdere keren met een hard voorwerp geslagen. Ze viel op de grond en schopte al gillend naar de man. Het lawaai werd de belager kennelijk te machtig, want hij ging er zonder iets mee te nemen vandoor, richting Zeeheldenbuurt. De Leidse raakte gewond aan haar hoofd en moest zich in het ziekenhuis laten behandelen.

De man was circa 20 jaar oud, ongeveer 1.90 meter lang en had een stevig postuur. De politie vraagt mensen die iets gezien of gehoord hebben, dit te melden via 0900-8844.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×