Eerste bos bloemen LL voor Giel Overdijk

Giel Overdijk is de eerste Leidenaar die door Leefbaar Leiden in het zonnetje is gezet vanwege zijn inzet voor anderen. De 69-jarige bewoner van de Leemanstraat werd door zijn dochter voorgedragen, omdat hij anderen het nodige werk uit handen neemt. Zo bezoekt hij wekelijks een familielid dat hij helpt met de financiële zaken, het regelen van medicijnen, ziekenhuisbezoeken en vervoer. Ook doet hij boodschappen voor haar en soms ook voor de buren. Verder zet Overdijk regelmatig de containers van een aantal buurtgenoten buiten en brengt ze ’s avonds weer terug. Zijn vrouw kan ook rekenen op de nodige hulp van hem. Tenslotte is Overdijk twee keer per week op de sportschool te vinden.

Wie een Leidse vrijwilliger wil voordragen voor een bos bloemen of slagroomtaart van Leefbaar Leiden, kan een mailtje sturen naar Frans Lardee, frans@leefbaarleiden.nl.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×