Midnight Walk langs mooiste plekjes van Leiden

Op vrijdag 9 september vindt voor de eerste keer de Midnight Walk plaats. Dit is een vier kilometer lange wandeling langs de mooiste plekjes van de Leidse binnenstad. Onder weg worden de wandelaars getrakteerd op muziek, toneel en dans. De opbrengst van de Midnight Walk gaat naar de Leidse stichting Java Village, die streeft naar economische zelfstandigheid van vrouwen op West-Java.

De organisatie van de wandeling is in handen van serviceclub Zonta aan de Leede. Tussen 18.00 en 20.30 uur serveert culinair etablissement het Prentenkabinet een speciaal Midnight Walk-menu. Om 21.00 uur geeft burgemeester Lenferink het startschot voor de wandeling. Aanmelden kan via www.midnightwalk-leiden.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×