Leidenaars vast voor poging inbraak Kempenaerstraat

Maandagnacht zijn twee Leidenaars van 16 en 17 jaar aangehouden voor poging tot inbraak in de Kempenaerstraat in Oegstgeest. Rond 0.00 uur belden getuigen de politie met de melding dat twee jongens zich verdacht gedroegen bij de winkels aan de Kempenaerstraat. Agenten die gingen kijken, ontdekten dat er geprobeerd was in te breken door een steen tegen een winkelruit te gooien. Op de Prins Hendriklaan zagen ze vervolgens drie jongens naderen. Toen ze hen toeriepen te stoppen, gingen de drie er vandoor richting Rhijngeesterstraatweg. Twee van hen konden worden ingerekend, de derde is niet gepakt. De twee krijgen een proces-verbaal.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×