Werk van Jumaadi, foto: PR.

Expositie, voorstelling en workshop door Jumaadi bij E.A.E.Gallery

Tot 3 september exposeert de Indonesische kunstenaar Jumaadi zijn werk bij de E.A.E.Gallery (Expansionist Art Empire Gallery) aan de Nieuwe Rijn. Het is de eerste keer, dat deze kunstenaar zijn olieverfschilderijen met schrijnende menselijke relaties en landschappen, gemaakt in een heel persoonlijke beeldtaal, in Europa tentoonstelt. Aanstaande zondag wordt een receptie gegeven tussen 20.00 – 22.00 uur met rond 21.00 uur een performance door Jumaadi met schaduwpoppen. De voorstelling wordt begeleid door de Leidse componist Tama Mcglinn en de Leidse kunstenaars Aart Korsuize en Molly Ackerman. Op maandag 29 augustus kan men een workshop schaduwpoppen maken volgen, onderleiding van de kunstenaar. Meer info en openingstijden: www.expansionistartempire.com

Advertentie

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×