‘In Context’ bij RAP Architectuurcentrum

Van 2 september tot 30 oktober presenteert het RAP in de Nieuwstraat een bijzondere tentoonstelling onder de titel ‘In Context’. Architektenburo Veldman | Rietbroek | Smit heeft de Leidse Architectuurprijs 2011 gewonnen met de restauratie van de Sterrewacht. De kwaliteit van dit project is de combinatie van vakmatig restaureren en het toepassen van vernieuwende contrasterende elementen. In de expositie wordt ook ander werk van dit bureau getoond en medewerkers zullen regelmatig aanwezig zijn tijdens de openingsuren van de tentoonstelling, om toelichting te geven bij hun werk. Deze expositie is de eerste in een reeks over Leidse architecten en wordt op 2 september om 17.00 u geopend door Wim Eggenkamp, Rijksadviseur voor Cultureel Erfgoed. Meer info en openingstijden: www.rapsite.nl (Foto: RAP)

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×