Isa van der Zee exposeert in Galerie Het Oude Raadhuis

De bekende Amsterdamse schilder Isa van der Zee exposeert van woensdag 31 augustus tot en met 2 oktober haar schilderijen in Galerie Het Oude Raadhuis van Warmond. Het kleurige werk van Van der Zee wordt vervaardigd met de bijzondere techniek van goudgravures, waar zij subtiele tinten aan toevoegt. De in Hilversum geboren kunstenares (1928) volgde haar opleiding aan de Rijksacademie te Amsterdam. Zij verwierf faam met haar gegraveerde glazen, die in het bezit van talloze verzamelaars zijn. De opening wordt op zondag 4 september verricht door collega-kunstenaar Marijke van Leemputten-Jaburg. Meer info en openingstijden: www.hetouderaadhuisvanwarmond.nl (Foto: PR.)

Cultuur Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×