Leidse winkels in de schijnwerpers

Omdat de Leidse winkels wel wat aandacht kunnen gebruiken, staan de zes winkelgebieden in het centrum – Breestraat, Pieterskwartier, Doezastraat, Hartje Stad, Haarlemmerstraat en Beestenmarkt de hele maand september in de schijnwerpers. Er zijn een brochure, actiecoupons, een postercampagne en website in het leven geroepen die het winkelend publiek naar het centrum moeten trekken. Op zondag 25 september wordt de campagne met een Ladies Day afgesloten. Tijdens die dag worden dames extra verwend en kunnen zij een kijkje nemen bij de nieuwe najaarscollectie. Ook maken de bezoekers kans op een weekendje rijden met een cabrio.

Meer over deze acties is te vinden op www.leiden.nl/winkelen

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×