Landschap van Hofland, foto: PR.

Landschapjes en naakten van Rita Hofland bij E.A.E. Galery

Vanaf 8 september tot en met 18 september zijn de kleurige landschapjes en naakten, gemaakt door Rita Hofland, te zien bij de Expansionist Art Empire Gallery aan de Nieuwe Rijn. Hofland woont en werkt in de Sleutelstad en volgde haar opleiding aan de Vrije Academie en Koninklijke Academie in Den Haag. In oktober dit jaar zal ze haar werk in Yentai in China tentoonstellen. Een receptie met de kunstenaar vindt plaats op zondag 11 september van 16.00 tot 18.00 uur. Ook op donderdagavond 15 september is Hofland in de galerie aanwezig. Meer info en openingstijden: www.expansionistartempire.com

Advertentie

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×